top of page

Advies strippenkaart

De strippenkaart kun je inkopen op basis van hulp(uren). Zodra je advies nodig hebt neem je contact met mij op. Ik ga voor je aan de slag en haal de gewerkte uren af van jouw tegoed op de strippenkaart. 
Voorbeelden van werkzaamheden die geregeld voorkomen:

-Hulp nodig bij het checken van het bestek
Wat zijn de eisen m.b.t. de blikseminstallatie? Vaak staat er in een bestek informatie over de blikseminstallatie en aan welke eisen deze moeten voldoen. Maar ook met het AC gedeelte moet rekening gehouden worden, wat staat daar over in? Kom je er niet uit of heb je geen tijd om dat bestek door te worstelen? Stuur het bestek door en ik reageer met wat de eisen zijn & hoe je dat zo snel mogelijk, met de juiste materialen dient te installeren.

-Je hebt een discussie met de blikseminstallateur of klant 
Stel je voor, je hebt een mooi project opgeleverd( met bestaande blikseminstallatie) maar uit de Scope 12 komt dat de juiste vereffening niet is toegepast of er zijn geen SPD´s aan de AC-zijde geplaatst. Nu wil de klant jou voor de kosten op laten draaien want jij hebt als laatste een aanpassing gedaan aan de installatie... Wat dan? Dit komt echt heel vaak voor! Ik help je natuurlijk graag om mee te kijken wat er allemaal in de installatie aanwezig is, welke normen er van toepassing zijn en wat jouw aandeel er al dan niet in zou moeten zijn.

Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen wat uitzoekwerk vereist waar ik bijvoorbeeld met foto´s, een bestek en de normen aan de slag moet. Voor mij zo gedaan en jij weet zeker dat je de juiste oplossing en/ of producten te pakken hebt.

Strippenkaart.png
Prijzenbeter_edited.png

Nadat de opdracht duidelijk is en ik heb de gegevens maak ik een inschatting van de tijd die ik er aan kwijt ben en laat ik jou dat vooraf weten.

Na akkoord ga ik aan de slag.

bottom of page