top of page

1e editie van ´Shesolar´s pre-kerst event 2023´

Wat gaan wij onze fantastische trouwe klanten nu weer eens geven voor de kerst? Dat vroegen San & ik ons af dinsdag... Een warme (winter)muts met logo? Iets voor op het bureau? Het is elk jaar weer lastig om iets leuks te verzinnen.


Tot ik werd gebeld door Preston Palace over onze reservering die wij hebben staan i.v.m. de bezoeken aan diverse klanten in het noorden en oosten. Toen ik ophing wist ik het...we nemen ze mee voor een gezellige middag/avond met overnachting naar Preston Palace!


En zo geschiedde, een paar uur later was het geregeld: de lijst met klanten was uitgedraaid, de naam van het event en de invulling was verzonnen, een vleugel met hotelkamers gereserveerd: het uitnodigen kon beginnen....

De reacties waren enthousiast, verrast en ook hilarisch te noemen, helemaal toen ik aangaf dat ze ook hun Spido moesten meenemen voor de ochtendduik, toen waren ze helemaal niet meer te houden.


We gaan natuurlijk niet alleen in de Scheepsbar hangen, of rondjes draaien op de kermis,

we hebben ook nog een serieuze presentatie over Scope 12 door Chris Brandenburg gepland. Daarnaast ook een heerlijk bourgondische 4 gangen diner, als dat geen gezellige boel gaat worden!!??


Wij hebben er in iedergeval zin in om onze trouwe klanten op deze manier in de watten te leggen!


Comentários


bottom of page