top of page

Nieuwe samenwerking met...Legrand!


We zijn blij om vandaag op de Solar Solutions te kunnen aankondiging dat wij een nieuwe samenwerking hebben en wel met.... Legrand!


Als Shesolar streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. De samenwerking met Legrand zal ons in staat stellen om onze technologische capaciteiten uit te breiden en hoogwaardige bekabelingsoplossingen te leveren met Cablofil aan diverse industrieën.

Legrand staat bekend om zijn toonaangevende positie op het gebied van kabelmanagement en draadgoten. Door hun expertise te integreren met onze eigen krachten, kunnen we een nog breder scala aan oplossingen bieden aan onze klanten.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze synergie zal leiden tot innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Samen zullen we streven naar excellentie en de normen van de industrie blijven verhogen.


We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met Legrand met zich meebrengt en kijken ernaar uit om gezamenlijk successen te behalen!

Kommentare


bottom of page