top of page

Shesolar alweer een half jaar onderweg!


Hoe bizar snel vliegt de tijd, Shesolar bestaat gewoon alweer een half jaar!


Er is in de tussentijd zo ontzettend veel gebeurd dat ik het soms gewoon niet kan bevatten. Mooie samenwerkingen opgezet, op prachtige projecten geweest en daar een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren (zie onder kopje ¨projecten¨ op de website) Daarnaast een eigen kantoor kunnen betrekken en een groeiende klantenkring waar ik enorm trots op ben!


Natuurlijk ook een mooi product portfolio niet te vergeten...


Productportfolio

Door de hoge koperprijs ben ik samen met partners Betonindustrie & Kommaaropzon gaan kijken naar een alternatief voor de vereffening. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op de draadgootklem van DEHN en aluminium vereffeningsleiding door de gehele goot. Dit scheelt in prijs, conform de normering en ziet er netjes uit!


De schakelaars natuurlijk niet te vergeten, zie je het al voor je met jouw logo?!Schakelaars Sontheimer kaart
.pdf
Download PDF • 432KB

De Solar Solutions beurs

En dan over 2 weken eindelijk.... De Solar Solutions!

Wat kijk ik er naar uit om iedereen weer te zien en elkaar een hand te kunnen geven... Ik merkte vorige week op de Solar Plaza conference hoezeer ik dat gemist heb, weer even ouderwets met een biertje bijpraten en van gedachten wisselen.


Afijn, de voorbereidingen zijn in volle gang, flyers bestellen, materialen regelen, uitnodigingen versturen, hotel boeken, we zijn er druk mee. Het mooie is dat Shesolar met 3 partners staat en zo dus alle informatie voor een brandveilige installatie bij elkaar op een stand heeft, kom dus gezellig langs op stand H11, dit is tegenover het grote restaurant.

GTV en ik lanceren daar o.a. een nieuw brandveilig product, wat je zeker niet wil missen!


¨Hoe vindt je het nou een eigen bedrijf¨?

Mensen vragen mij wel eens ¨Hoe vindt je het nou, een eigen bedrijf?¨ en het rare is dat het zelfs na een half jaar nog steeds onwerkelijk voelt. Ik ben bezig met hetgeen wat ik het leukst vind: installateurs helpen bij vraagstukken, voorzien van projectadvies en materialen.. en daar kan ik op mijn eigen manier gewoon invulling aan geven.

Ik weet het, het is een vreselijke dooddoener: ¨Doe wat je leuk vindt, en je hoeft geen dag in je leven te werken¨

Er zit zeker wel een kern van waarheid in, maar het is ook wel gefocust blijven, waar wil ik heen? Hoe kan ik waardevol blijven voor mijn klanten?


En dat laatste blijft mijn drijfveer....mijn toegevoegde waarde blijven ontwikkelen en ¨meeveren¨ met de markt, in deze groeiende business een hele klus.


Maar laat ik nu van een uitdaging houden, dus op naar een volgend succesvol half jaar!


SuusComments


bottom of page