top of page

Shesolar pre-kerstparty 2023!

Vorige week donderdag zijn we met een select groepje genodigden naar Preston Palace afgereisd voor de 1e editie van de Pre- kerstparty... en wat was het een feest!

Na het uitdelen van de kamersleutels hebben we verzameld bij de open haard voor een kennismaking met een hapje en drankje.

Daarna hebben we een interessante presentatie gehad van Chris Brandenburg over de laatste veranderingen in de TD18, het hoe & waarom van bijvoorbeeld vereffening, het toepassen van stringboxen, wat er mis kan gaan en een stukje aansprakelijkheid.


Vervolgens zijn we ontvangen in de Bistro voor een heerlijk 4 gangen diner en hebben we nog na kunnen praten over de inhoud van de training. Om de hoek van de Bistro bevind zich de kermis, het was echt een fantastisch idee van ons om met volle magen allerlei attracties in te gaan, maar het ging goed (al haakten er wel een paar af voor nog een extra rondje! watjes....)


Na de kermis en een foxtrotje van Dominic en mij, hebben we de rondleiding vervolgd door dit immense hotel, waar echt van alles te doen en te beleven valt. Uiteindelijk zijn we in de scheepsbar geëindigd met volkszanger Kevin Paree waar we natuurlijk uit volle borst hebben meegezongen.


Na een gezellige en leerzame middag en avond zijn we onze kamers op gaan zoeken en onze bedjes ingedoken, daar waren we inmiddels wel aan toe!


De vrijdagochtend hebben we gezamenlijk ontbeten waarna ieder zijn eigen weg weer vervolgde met nieuwe inzichten en vooral geweldige herinneringen.


Het was een groot succes, op naar editie 2 volgend jaar!

bottom of page