top of page

Shesolar... What else?


Zo, de eerste maand is voorbij na de start van Shesolar...en wat voor een maand. Gelijk een vliegende start, al mooie projecten mogen beleveren en nieuwe samenwerkingen gestart.


Ook heb ik natuurlijk de intrek genomen in mijn kantoor, heerlijk. Wat ook wel weer gevaarlijk is, want de dag vliegt voorbij en voor je het weet zit je er s´avonds nog.


Het was even wennen, alles een plekje geven, m´n draai vinden en dan dat Nespresso apparaat… Ik heb er een gekozen met een automatische cup herkenning, jaja, het bestaat...

Er zijn al aardig wat kopjes overgelopen, maar als het eenmaal is gelukt, dan heb je ook wel wat!


Onderin het pand waar ik zit is een grote trainingsruimte, dus zodra ¨het weer mag¨ ben ik van plan om daar, al dan niet met partners, trainingen te gaan geven. Lekker laagdrempelig met hapje en drankje en de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je maar wilt. Zo heb ik al lijstje gemaakt met onderwerpen waarvan ik denk dat die interessant zijn:


-overspanningsbeveiliging, het hoe en waarom bij PV

-potentiaalvereffening, welke vormen zijn er en welke zijn relevant bij PV

-blikseminstallatie op pand aanwezig, waar moet je op letten?Natuurlijk zou ik het fijn vinden als jullie ook input geven, welke kennis zouden jullie nu willen opdoen? En welke fabrikanten zou je graag aan het woord willen hebben?


Kom maar op, zet je ideeën in de comments en wie weet zit je dan binnenkort ook aan zo´n heerlijke bak Nespresso!


Suus


Comments


bottom of page