top of page

Solar Solutions 2023

Het zit er weer op, maanden zijn wij bezig geweest met de voorbereidingen en binnen 4 dagen was het weer voorbij! Een beetje beduusd zaten San en ik vanmorgen achter ons bureau met een bak koffie nadat we 2 auto´s hadden leeggemaakt...Wat hebben we toch allemaal weer meegemaakt de afgelopen week, fantastisch!


De avonden waren gevuld met een diner op uitnodiging van Huawei, aan de bar van het hotel met de spontane gasten van Baywa en uit eten met de heren van GTV en Oude Elferink.

Veel serieuze gesprekken over bedrijfsvoering en wanneer neem je welke stap, de positieve en negatieve kanten van de solarmarkt en.....natuurlijk discussies over wie er nu kampioen gaat worden in de competitie (Feyenoord natuurlijk)


De tijd gaat snel... niet alleen de beursdagen vlogen voorbij, maar over 2 weken bestaat Shesolar alweer 2 jaar! Hoe dan?!

Ik vermaak mij nog steeds, samen met San is het een feest om ¨te werken¨ want zo voelt het niet. Inmiddels een geweldig mooie klantenkring opgebouwd, sommige ken ik al jaren andere had ik nog nooit van gehoord, maar dat maakt het zo leuk, geen dag is hetzelfde.


En nu op naar het weekend ook al schreeuwt mijn mailbox nog verder om aandacht, maar mijn voeten en gezin ook.


Sandra en ik willen iedereen bedanken voor hun bezoek aan de stand, ook de mensen die een of meerdere pogingen hebben gedaan om even bij te kletsen, sorry...


En natuurlijk de partners en leveranciers...Bedankt voor jullie komst en bijdrage op welke manier dan ook, wordt zeer gewaardeerd!


Comments


bottom of page