top of page

Suzanne: functie elders...

Tja, het was een aparte dag vandaag...De start van Shesolar dat toch (gezonde) spanning met zich mee brengt.

De website bouwen heeft mij aardig wat weken gekost, kan dan ook geen menubalk of publiceren knop meer zien...en dan hoop je toch dat alles het doet en op de juiste plek staat.Ik heb trouwens zoveel ideeën om blogs of whitepapers over te schrijven....Dit realiseerde ik mij te meer weer vandaag toen een bevriende installateur mij foto´s stuurde van een blikseminstallatie waarop zonder vereffening een draadgoot was geplaatst. Daarnaast was er ook geen overspanningsbeveiliging toegepast en het gebeurd serieus dagelijks dat hij dit tegenkomt op projecten die hij moet aanpassen.


Afijn werk aan de winkel! Want er moet een manieren zijn om die ¨awareness¨ te creëren en dan het liefst natuurlijk in de calculatiefase van een project.

Ik ga nog even het ¨Omtzigt debat¨ verder volgen en gelijk nog een aantal mooie kabelgeleiders in de webshop zetten. Want ook met deze kleine (product)aanpassingen in een project, kunnen we mooie stappen zetten naar een veilige installatie.


Op naar een goede vrijdag!


Suus


Comments


bottom of page