top of page

Voor mezelf beginnen.. ik?!

De 1e keer wuifde ik het meteen weg: ¨Nee jo, ik?¨

2e keer: ¨ehm, tja, wie weet ooit..¨

3e keer: ¨ ja, ik zit er serieus aan te denken ¨

En de laatste keer: ¨Ja, waarom ook niet!?!¨


Na veel gesprekken te hebben gehad met bevriende relaties uit de markt die zeker van mij zijn, besloot ik ervoor te gaan.


Maar ja, waar ga je beginnen?!


Hele avonden en weekenden heb ik doorgebracht op starterswebsite´s, maar ook gesprekken gevoerd met mijn partner, vrienden & familie die mij op wat voor manier dan ook inzichten konden geven.

Stukje bij beetje kwam ik verder en ontstond er een uitvoerbaar plan. Ik kreeg steeds meer energie! Dit is wel een droom die uitkomt...


Natuurlijk moest ik mijn directeur Peter van DEHN ook gaan vertellen wat mijn plannen zijn. Zijn reactie: "We gaan afscheid nemen van een collega maar krijgen er een ambassadeur bij!'" Het is fijn om toch met DEHN te kunnen blijven werken, zo versterken we elkaar alleen maar.


Ik realiseer mij dat ik een unieke uitgangspositie heb voor mijn startup:


-een prachtig product portfolio...

Een portfolio waarbij de installateur in één keer voorzien is van de meest relevante "bijproducten" want even reëel.... De focus ligt bijna altijd op panelen, omvormers & onderconstructie. Maar deze "'bijproducten" zijn juist de producten om nog enige marge mee te maken en met een juiste toepassing voorkomen ze gevaarlijke situaties zoals vlambogen.


Er ligt nog veel meer op de plank aan nieuwe product ideeën, maar alles op zijn tijd!


-fijne betrouwbare partners...

Ook ik heb zeker niet alle kennis, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren de juiste mensen leren kennen. Mensen die echt gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden en die bereid zijn mij & mijn klanten te helpen.


-eerlijke zakenrelaties..

Relaties die mij dag in dag uit voorzien van advies en medenken! Man man, wat zullen ze af en toe gek worden van mij, maar het is zo leuk om te merken dat ze het mij gunnen. Er is er zelfs een die mijn bedrijfsnaam "SHEsolar" heeft bedacht...


-kennis & ervaring

Wie ik ook spreek, ze zijn allemaal even enthousiast en willen graag de samenwerking met mij aan als klant of als partner. Doormiddel van kennisdeling helpen we elkaar de markt en zo hoort het!


Middels een blog zal ik regelmatig leuke projecten delen, nieuwtjes uit de

markt introduceren, installateurs & fabrikanten interviewen en belevenissen die ik meemaak als startende ondernemer in de PV delen, oftewel, hou de blogs in de gaten!


Heb je leuke ideeën die ik mee zou kunnen nemen in mijn blog, heb je vragen? Kom maar op! Of alleen een bak koffie en bijkletsen is natuurlijk ook goed ;-)


Groetjes Suzanne
Comments


bottom of page