top of page

“Work, Travel, Save, Repeat.”

Vakantietijd! Wie kijkt er niet naar uit? Wie gaat waar heen en hoe zijn wij te bereiken?


San is vorige week begonnen bij Shesolar en natuurlijk hebben we in de (vakantie) planning daar rekening mee gehouden. Vorige week en ook deze week werk ik Sandra verder in, want daarna ga ik op vakantie!


Waar gaan wij heen en wat gaan wij doen? Lees het allemaal hieronder:Vakantie Suus van 14 t/m 31 juli Roadtrip Grand Prix van Hongarije


Ik heb het geluk dat mijn dochter Esmee (18) ook gek is van de Formule 1. Ik ben afgelopen juni naar de Grand Prix van Barcelona geweest en ik kreeg commentaar dat ze ´niet mee mocht´.


Toen ik de F1 kalender bekeek was de keuze dus ook snel gemaakt, op naar de GP van Hongarije!


We beginnen met een overnachting in Duitsland om vervolgens door te rijden naar Tsjechië, vanuit Tsjechië door naar Hongarije. We rijden vervolgens meteen door naar de Hungaroring zodat we vrijdag in de ochtend aankomen voor de eerste vrije training.


We hebben tickets voor de Gold 4 tribune die precies bij bocht 1 zit waar de meeste inhaalacties plaats vinden en einde DRS zone, dus spektakel verzekerd!


Na de GP vertrekken we op maandag naar Slovenië waar we een aantal dagen verblijven, daarna gaat de reis door naar.... De GP Red Bull Ring in Oostenrijk, waar we een rondleiding hebben gepland en natuurlijk een bezoek aan de shop kan niet ontbreken.


Onderweg in Duitsland hebben wij ook nog een stop bij de Nürburgring, dat maakt het F1 feest toch wel compleet!


Na 11 dagen zijn we dan als het goed is weer veilig thuis. In mijn vakantie zal Sandra op kantoor aanwezig zijn en de mails/ offertes/ bestelling verwerken.


Natuurlijk ben ik telefonisch bereikbaar en belangrijke mails zal ik elke ochtend beantwoorden.


Vakantie San van 3 t/m 21 augustus zonvakantie EgypteHouden we niet allemaal van een heerlijk bruin kleurtje? Nou, San gaat met haar dochter Luna daar heel hard aan werken door een heerlijk zon, zee, strand vakantie in Hurghada. Wat is er fijner dan met een cocktail in je hand en met een boek in de zon te liggen en af en toe een verkoelende duik te nemen....


Dat San haar hoofd koel kan houden dat weten we inmiddels en dat is ook nodig wat in Egypte kan de temperatuur makkelijk oplopen tot boven de 40 graden.


Een dag met een boot eropuit naar de mooie eilanden voor de kust van Egypte staan ook op de planning. Verder, heerlijk eten en genieten met Luna in het prachtige hotel wat Sandra en ik eerder dit jaar al hebben bezocht. Dit beviel zo goed, dat San dus wederom gekozen heeft om hier naartoe te gaan.


Tijdens de vakantie van San ben ik natuurlijk op kantoor aanwezig om de boel draaiende te houden!


Afijn, zoals jullie lezen hebben wij heerlijke plannen om uitgerust ( al weet ik niet of ik heel uitgerust ben na 3500km rijden) weer te beginnen aan een mooi 2e helft van dit jaar.


Dan rest ons nog jullie natuurlijk ook een hele fijne vakantie te wensen. Geniet ervan!


Suus & San
コメント


bottom of page