top of page

Hoe fijn zijn recensies?!

Elke dag doen wij ons best om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen met allerhande vraagstukken of bestellingen, dat is je werk, dus dat doe je ´gewoon´. Maar inmiddels horen wij ons heen ook wel vaker dat het niet zo heel gewoon is dat je klanten op die manier helpt. Dan is het helemaal fantastisch als je zo´n recensie krijgt van zo´n mooi bedrijf als Kemkens!
“Wij zijn al langere tijd tot volle tevredenheid klant bij Shesolar. Het contact met Suzanne en Sandra verloopt erg prettig. Buiten dat leveringen gewoon netjes volgens afspraak worden verzorgd kan ik altijd terecht voor gedegen en eerlijk advies.


Deze groothandel is geen dozenschuiver maar biedt meer dan dat. Een overzichtelijk en goed uitgekozen assortiment wordt aangevuld door kennis en een goede service. Er wordt op een prettige manier meegedacht om tot de juiste oplossing te komen voor een goede prijs.


Door de jarenlange ervaring in de branche en een juiste kennis van de marktontwikkelingen kan ik altijd terecht voor een goed gesprek of een objectief advies over producten als zonnepanelen en omvormers.


Shesolar is voor mij een prima partner waar ik nog lang mee wil werken. Wat mij betreft verdiend dit bedrijf een dikke (0)10!”

Gunnar Posthumus


Erg trots op!


Commenti


bottom of page